onsdag 24 februari 2010

"kan du... ta med dig.. gitarreeeen?"

Fick ett samtal av sötaste lilla Wilma (syrrans dotter) för en stund sen. Åker ju till dalarna på fredag, som sagt, å hon hade ett önskemål.
"Evelina... kan du ta med dig... gitarren.. ?"
Hahah, världens goaste unge fick en gitarr i julklapp å verkar vara ganska pepp på att lära sig spela. Underbart! Självklart åker gitarren ner i sin resväska!
Måste bara hitta några hyffsat enkla låtar som jag kan lära tösen spela.. förslag?

Btw, http://www.torgardenswilma.blogspot.com/
Här har ni henne. En megatuff, 8-årig liten bloggbrud!

curling..

.. är nog den tråkigaste "sporten" som finns, enligt mig iaf. Speciellt när man har det varannan idrottslektion, typ. BLÄ. Vissa i klassen fick åka skridskor, men inte Evelina, för hon skulle CÖÖÖRLA, igen. Nästa gång vi ska CÖÖÖRLA ska jag fan se till att grusa ner mina skor riktigt ordentligt å göra en eller två (eller trettiotolv) repor på isen! Moahahaha.

Fast vi hade vår första rugbyträning idag också, så det vart en lyckad dag trots allt!

Eller nej, tar tillbaka det sista.. Mår skit å tror starkt att jag håller på att få fetaste förkylningen. SKIT. Får ju inte vara sjuk på fredag, för då ska jag nämligen till DALARNA!
Ska bli riktigt mysigt faktiskt:)

Ehm.. hahah ja det var dagens über-positiva inlägg:) Peeeace brothas'!

måndag 22 februari 2010

torsdag 18 februari 2010

ouch..

Hur bra mår man när en 10 åring gör en fysikuppgift till en, å så fattar man inte vad man ska göra för att det är för svårt?
Å jag ska liksom va en smart jävel eftersom jag går natur.. PHAH, sure bacon:)

Lekte biff på gymmet i tisdags å paja ryggen, mår dock bättre nu! Eller kan inte svanka ordentligt å så, men jag står på benen iaf! Jämfört med hur det var i tisdags iaf.. Hahah.

Har btw bokat kryssningen jag och mina syskon ska på när jag fyllt 18! Blir en "nöjeskryssning" till mariehamn med "färjan"-båten Cinderella! ASNAJS! Ser verkligen fram emot det!

Justja, idag var jag nere på stan å.. fixade en grej (kan inte skriva vad här, eftersom det finns vissa som inte får veta vad, ÄN. Överraskning!).
Det vart ändrade planer. Hade tänkt mig nåt heeelt annat, men killen som ska göra detta sa att det troligtvis inte skulle bli så bra om vi gjorde så som jag hade tänkt mig, å han kan ju lite mer än mig vad gäller dessa saker så kändes säkrast att göra som han sa.. dessutom lät hans förslag jäävligt najs! Ska tillbaka på tisdag å se vad han har kommit fram till, sen får vi se om jag är nöjd. Då kanske jag vågar ta nästa steg! Kan ni gissa vad det är jag pratar om? Höhöh

Nu blire iaf chill framför tvn, sen tar jag nog en dusch eller någe!

*21 dagar kvar*

lördag 13 februari 2010

Lördag idag

och jag vaknar 08.40? La mig runt 3 inatt... hur går det ihop? Vanligtvis är jag en riktig sjusovare men om jag är uppe länge, går jag upp astidigt! Kanske ska köra på att vara uppe halva natten varje dag? Då är det kanske lättare att gå upp på vardagarna.. Hahah
Grymt trevlig kväll igår i mölnbo btw! Får se om man träffar folket idag också eller om det blir skärholmen med mor och syrran, eller syrrorna! Dunno yet.. Dock har jag fetaste nackspärren, så lutar mest åt chill-hållet.. Dvs träffa folket.

Nu ska jag ta en dusch, eller ligga i sängen å sega ett tag till.. Hmm... Sista alternativet lockar mest!

Pösse

fredag 12 februari 2010

EVELINA HAR NAMNSDAG IDAG

"Å det ska firas med paarty!
Haha nä, inte riktigt.. Fast vi ska faktiskt till mölnbo ikväll (långt åt tjottahelvete) på party! Kul? Återstår att se! Men trevligt folk som ska dit iaf!
Som vanligt har man beslutsångest, ska man ha på sig klänningen, kjolen, jeansen, eller ingenting alls?
Kör på det sista tror jag. Blir enklast så!
Hahah nerå, jag tror jag vet vad som åker på ikväll!
Nu ska jag föna håret, å fixa det.. Sen drar vi!
Eller aa, om en timma..

Köpte en fransväska idag btw, matchar asbra med mina nya skor!:)"


Jadu kära läsare.. så tänkte jag skriva, men upptäckte själv vilket j*vla KISSIE-inlägg det hade blivit!
Så glöm det å lyssna på den här grymma låten istället!:)

Herregud..




PÖSSE

onsdag 10 februari 2010

I guess it's time to make it easier on ourselves?

Okej.. skola, NEJTACK. Är så sjukt otaggad på skolan just nu så jag bara vill bränna upp skiten. Fysiken och kemin är ju helt åt tjottaheiti just nu, fattar noll och hur mycket jag än försöker plugga så får jag inte in nåt i min tröga skalle. Har läst igenom allt huuuur många gånger som helst men det hjälper inte överhuvudtaget.
Kanske dags att söka jobb på donken? För det är väl antagligen där man hamnar efter gymnasiet!
Steka hamburgare, skura golv, fylla på med ketchup, sugrör, peppar, salt..

Nä fyfan, nu jävlar ska jag plugga, å jag ska lära mig allt som står i boken.

Positiva tjejen, ciao.

måndag 8 februari 2010

Howdy

With only 32 days left to her birthday this girl is starting to get pretty excited. A huge upcoming birthday party and a cruise with her awesome sisters.. Could things get even more better? In her opinion, NO.
Now she'll only have to figure out a way to keep her from exploding of joy...
She's counting down the days, only 31 left tomorrow, and 30 the day after tomorrow... Soon, the Day will arrive.

Over n' out comrades.

söndag 7 februari 2010

REST IN SLEAZE 2010...

... VAR GRYYYMMT!


Crashdiet är nå sjuuuuukt bra live!! Stog längs fram hela kvällen och jag har faktiskt nuddat Simon Cruz hand! LYCKLIG TJEJ.

Han är ju bara nå förbaskat snygg..



5 andra band spelade också, Raw Diamond (GRYMMAAA), Vision (Helt okej, coola brudar), Scene D Chryme (Mjaaa.. okejdå, dom va finnar, så jag gillar dom!), Bulletrain (GRYMMAAA), och sist men inte minst Pollution (Okej, skummaste bandet ever, från italen, inte riktigt min grej. Tighta, utsvängda jeans och uppknäppta skjortor så man ser bröstet... Nej tack.)

Orkar verkligen inte lägga upp fler bilder.. haha ni får kolla min Facebook snart, där hittar ni mer!

Men här har ni några videoklipp iaf! Filmade åt fel håll i två av dom, men den tredje vart asnajs!










Jag är en tjej som vanligtvis HATAR smärta, finns inge värre!
MEN..
Det finns ett undantag.
Man är på en konsert/festival/spelning, står längst fram i publiken, det sista förbandet spelar.. Man har så fruktansvärt ont i ryggen, benen, kroppen för att man fått stå å vänta så länge..
Man ba LÄNGTAR HEM..

Men så kommer bandet som headlinar, anledningen till att du är där, ut på scen.
All smärta försvinner, man känner ingenting, bara glädje. Den känslan är verkligen oslagbar. Man glömmer hur ont man hade innan, å ba kör! Finns inget som stoppar en. UNDERBART!

.. Fast sen när bandet väl har kört sista låten å kalaset är slut så vill man ju bara gråta. Kan säga att min rygg, och mina fötter är fortfarande brutalt mörbultade sen igår.. Hahah


Anyways, för att sammanfatta det hela : KICKASS KVÄLL!!!

R.I.P Dave Lepard

onsdag 3 februari 2010

KLICKA PÅ LÄNKEEEEN!

http://www.youtube.com/watch?v=O88k4i6pF1A


Otippat?

pra krejjer asso

LYZZNAAA

He married trouble, had a courtship with a gun

Haba-Haba


Upptäckte nyss att jag är helt förälskad i Skid Row's låt "18 and life", så GALET BRA! You just have to agree! Det här är en live-version från 1991, ojoj.. Evelina hade vart en lycklig tjej om hon hade levt på den tiden kan jag säga..




My birthday, the big day, närmar sig med enorma steg och det mesta är fortfarande oklart.. När kryssningen blir, när festen blir.. Men det löser väl sig snart! Jag har 35 dagar på mig (BARA!?!?!) att lösa det på någe vis.

Har bestämt mig för att jag ska göra en manikyr (hör och häpna) för första gången i mitt liv innan kryssningen! Min vän Kristina hade gjort sina naglar hos nån brud, å det vart grymt! Vet dock ej om mina ska vara leopardmänstrade eller nåt annat, lutar dock mest åt det hållet..

Bilden under var den bästa jag hittade på leopardnaglar, men mina ska vara längre, och snyggare!
På lördag blire REST IN SLEAZE med Bex, ääännntttllliiigggeeeeeennn! Kommer nog avlida när jag ser Simon Cruz, eller jag tror både jag och Bex kommer ligga på golvet.. Åtminstone däckade av hans skönhet.. Det kommer i vilket fall som helst bli helt galet najs! borde kanske kolla vilka andra band det är som spelar så man inte står där som ett fån sen å ba "ehm.. okej.. vilka är ni?"

Avslutar detta inlägg med en kickass bild på coolaste grabbarna ever, kolla ba på håret liksom? Love it.

PÖSSE