tisdag 16 mars 2010

MYSET

Är verkligen sååå seg just nu, så orkar inte blogga.. men tänkte slänga in ett inlägg här lite hastigt.

Idag hade grabbarna (Pontus, Marcus, Filip å Teymor) projektsarbetsuppspelning (tror det var så Pontus kallade det!)! Deras projektarbete gick ut på att bilda ett band å skriva några låtar som handlade om dagens samhällsproblem, typ. Huuur grymma som helst var dom!
Här kommer lite bilder på dom, å videoklippen hamnar ute på fejjan inom en snar framtid!

Pontus och Marcus

Teymor och Filip

I lördags hade jag 18 års partey med min vän IDA, det var trevligt! Var väl runt 65 pers som var bjudna, så det var livat:) Fick en ny gitarr av mina underbara vänner, en akustisk. Har ju redan en, men det är sååå mycket härligare ljud på den nya! Tack som fan hörni:)

Här har ni min lilla favvo-hörna! Den vita elgitarren hade min syster när hon var yngre, den vinröda Epiphone gitarren (Les Paul kopia) är min lilla pärla, den akustiska som är bakom dom andra var min första gitarr, å den andra akustiska är den jag fick i lördags!
Nu i helgen ska jag ut med mina syskon, ska bli GRYMT skoj!! Vart vi hamnar får vi se, men ut ska vi:) Blir troligtvis i sthlm nånstans!

Nästa fredag, den 26e alltså, är det modevisning! "Fashion for Haiti" har dom döpt det till, och Evelina ska gå för Carlings! Ska nog bli intressant.. hahaha. Kraven för att jag skulle vara med var "Inga jävla märkeskläder bara, å inga klackskor. Å jag vill gå för Carlings."
Fick som jag ville, så nu på fredag ska vi ner till stan å testa kläder:) Hahah.
Sååå, FREDAGEN DEN 26 MARS, FORNHÖJDENS FRITIDSGÅRD. Hör av er om ni är intresserade av att komma dit en sväng!


Imorn är det yrkesdag på komvux, alla 2or i södertälje ska dit å lyssna på föreläsningar om olika yrken. Man fick välja 3 st, å mina val var Veterinär, Djurtekniker och Sångare/Musiker/Sångpedagog. Efter det ska jag till tandläkarn å laga ett hål, BLÄ.


Nu ska jag sussa! GONATT!

2 kommentarer:

Carre sa...

Tja ! Va rolig du é... Tack för kommentaren om tavlan, lite flum för mig men det funkar... Jag vill komma o kolla medevisningen, hojta till så jag vet... Kraaaaam

Galleri Hönshuset sa...

Halloj min vackra syster. Hur e läget?

Vad kul att festen var kul, och vilken present du fick av dina vänner WOW =)
Hur går det med den nya låten då? Väntar väntar =)..

Sitter här och installerrar den nya bloggen. Premiär i tidningen Pralin på lördag och då ska den vara klar. Imorgon kommer det reportrar hit och ska fota inför konstutställningen jag har nu snart under påsk..MYCKET NU....

Kul med modevisning också, hoppas vi får se bilder därifrån. Jag tar med mig kameran på lördag så jag kan fota dig med dina gitarrer. Kolla om du har ett bra ställe att fota på...ute kanske nånstans??? skulle vara kul och ta lite porträtt bilder på dig när du poerar med gitarrer...

nu väntar jobbet =) ha det gott och hälsa alla. Ses på lördag. Kram Pirre