onsdag 12 maj 2010

Hello stranger

Ja det var fan inte igår alltså.. Har verkligen inte haft tid till att blogga, men tänkte väl sätta igång lite smått igen.. Inte för att jag har mer tid över nu, utan för att.. jaa, ingen aning. Kände bara för det.

Plugget tar sakta men säkert livet av mig, vi har så sjukt mycket nu på slutet av terminen. Men det är bara att bita ihop, snart är det ju sommarlov!
Livet för övrigt leker, å det är underbart!
Har dock åkt på en envis förkylning.. Men jag är på bättringsvägen, så det är okej!

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Hejsvejs!

2 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hallo to you to =)

Läget? Har ni det gott i tälje? Här sitter vi och är alldeles slut efter dagens jobb och så en stekhet sol på det hela =) Nej, jag klagar inte, men känner mig som en 85 åring i hyn =))) Först spanien solbrännan och så brännan idag hahaha.....ser snart ut som en 85åring om jag inte håller mig borta från solen =)


Eric är hos Axel och sover över och sen så ska dem upp tidigt och hjälpa till vid cross banan...säsongen är på G och då ska man hjälpa till med lite allt möjligt!!! Wilma kanske också ska börja med cross åkning...vi får se...Niike är en dryg liten lillasyster just nu som ska göra precis som sina syskon hela tiden och vägrar vara yngst =)))) Som du ser, så är allting som det ska...

Vårt hem är med i tidningen Pralin & nätet den 12 Juni, ifall ni vill se =)

ha det gott och hälsa alla. Love you/ Pirre

Michaela sa...

Micke ska beställa ikväll när han kommer hem från jobbet, så nu är det bara att börja ladda! Har ni bokat nu?